Despre mine

Cine sunt EU?

Numele meu este Jeni. M-am nascut in București, in primavara anului 1987 si sunt in zodia Gemeni. Sunt o persoana cu deficienta auditiva cu diagnosticul Hipoacuzie Bilaterala Profunda. Vorbesc aproape normal cu persoane care aud si folosesc limbajul semnelor cu persoanele surde. Totusi, surditatea nu este o condamnare! Sunt un om normal, si pot face multe lucruri chiar daca nu aud foarte bine. 

De ce blog?

Pentru ca iubesc sa scriu si sa descopar cuvinte noi, din cauza deficienței mele auditive, cauzata din copilarie. Asa ca, între timp, scrisul a devenit prietenul meu devotat care m-a ajutat pe parcursul anilor, sa aflu anumite intelesuri ale cuvintelor. De asemenea, mi-am dezvoltat imaginatia creativa prin diverse lucruri, care mi-au oferit posibilitatea sa inteleg lumea libera in scris si in imagini, si sa descopar lucrurile care ma fac fericita.

Asadar, in 2016, mi-am deschis timid propriul blog, unde mi-am dorit un loc in care sa scriu cu pasiune, despre hobby-urile mele preferate, moda, frumusete, calatorii, outfit-uri, fotografii, stilul de viata si altele.

Ce am facut pana acum?

Multe. Nici acum nu-mi vine sa cred cand ma uit in urma la cate lucruri am realizat in viata mea. Am trecut printr-o experienţă extraordinara, din care imi vor rămâne nişte amintiri unice. Si am avut prilejul de a cunoaste oameni noi, care m-au facut sa simt emotii si bucurii, bineinteles si dezamagiri. Insa, pot spune doar ca viata e mereu plina de surprize. Prin urmare, dacă vrei să afli mai multe despre realizările mele, te invit cu drag sa citesti aici.

De asemenea, ma poti urmări si pe Instagram, unde voi prezenta postarile mele si poate o sa iti placa, cine stie… 🙂

Pentru contact, imi poti scrie pe email jenik.ion@gmail.com

Pupicei!

Reclame