Despre mine

Cine sunt EU?

Numele meu este Jeni. M-am născut în București, în primăvara anului 1987 și sunt în zodia Gemeni. Sunt o persoană cu deficientă auditivă cu diagnosticul Hipoacuzie Bilaterală Profundă. Sunt surdă, dar sunt ceea ce sunt! Vorbesc aproape normal cu persoane care aud și folosesc limbajul semnelor cu persoanele surde. Totuși, surditatea nu este o condamnare! Sunt un om normal, și pot face multe lucruri chiar dacă nu aud foarte bine.

De ce blog?

Pentru că mă pasionează să scriu corect gramatical și să descopăr cuvinte noi pe care nu le înțeleg, având în vedere, că mi-am pierdut auzul de la vârsta de un an și jumătate. De aceea, am vrut sa scriu undeva care să mă motiveze să continui și să învăț să folosesc în mod corect forma scrisă a limbii române 🙂. Deocamdată, nu sunt talentată la scris, dar sunt încă în procesul de învățare de când mă știu. Cu toate acestea, scrisul m-a ajutat pe parcursul anilor, să înțeleg anumite înțelesuri ale cuvintelor și ale expresiilor.

De asemenea, mi-am dezvoltat imaginația creativă prin diverse lucruri, care mi-au oferit posibilitatea să înțeleg lumea liberă în scris și în imagini, și să descopăr lucrurile care mă fac fericită.

Ce am făcut până acum?

Multe. Nici acum nu-mi vine să cred când mă uit în urmă la câte lucruri am realizat în viața mea. Am trecut printr-o experienţă extraordinară, din care îmi vor rămâne nişte amintiri unice. Însă, pot spune doar că viața e mereu plină de surprize. Prin urmare, dacă vrei să afli mai multe despre realizările mele, te invit cu drag să citești aici.

De asemenea, mă poți urmări și pe Instagram, unde voi prezenta postările mele și poate o să îți placă, cine știe… 🙂

Pentru contact, îmi poți scrie pe email jenik.ion@gmail.com

Pupicei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.