Luna de poveste

Acum suntem în luna Decembrie, cea mai frumoasa luna a anului, luna sărbătorilor care reuseste sa ne aduca un suras indiferent de starea noastra de spirit. Anul acesta, atmosfera Crăciunului va fi diferita, mai ales in vremurile astea mai grele, insa cu toate acestea, sunt profund recunoscătoare Lui Dumnezeu ca familia mea este sănătoasă. Astazi, Ajunul Crăciunului, imi amintește ca este o zi sfântă, plina de pace și sa iubim mai mult familia.

In copilărie, nu am avut mereu parte de o masa festiva de Crăciun in familie, insa in casa părinților mei nu a lipsit niciodată bradul natural, împodobit cu bomboanele ambalate in multe culori și globuri din sticla, care in mod evident, au fost un dram de bucurie, un cadou de Crăciun. Si acest lucru, îmi amintește cat de importanta este prezenta celor dragi care imi pot aduce fericire și bucurie.

Inca de atunci, sărbătorile au însemnat mult pentru mine, si an de an, mi-am dorit sa am mereu o familie fericita in fiecare moment, indiferent dacă suntem săraci sau bogați, lucru care mi-a rămas întipărit in suflet si acum la cei 33 de ani ai mei. Acesta este obiectivul meu principal care contează cel mai mult in viata.

Asadar, prețuiește familia!

Sărbători fericite și binecuvântate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑