Să ne protejăm pe noi și pe cei din jur de infecția cu noul coronavirus

Stau în casă de 5 zile, adică de când firma la care sunt angajată, ne-au trimis să lucrăm de acasă. Știu că lumea se scufundă în haos, mai ales în ultima perioadă de când a apărut noul tip de coronavirus și nu am cuvinte pentru a descrie această situație. Este o situație care ne-a luat prin surprindere pe toți.

Cu toate astea, pe mine nu mă sperie atâta timp cât avem grijă de noi, în speranța ca răspândirea virusului să fie oprită cât mai repede cu putință. În special, pentru mama mea, fratele meu, logodnicul meu care sunt nevoiți să lucreze în aceste clipe grele. Cu siguranță, mai sunt și alții care merg la muncă, de aceea este foarte important să stăm noi acasă, astfel încât să reducem riscul de infectare, din respect față de ei. Pentru binele lor, dar și ale noastre.

Eu dacă merg până la supermarket să cumpăr ceva de mâncare, la întoarcerea spre casă, îmi dezinfectez mâinile cu spirtul pe care îl iau cu mine oriunde merg. Totodată, este important să știi că virusul stă pe suprafețe, pe haine, dar și pe tălpi atunci când mergi pe asfalt și așa îl aduci acasă. Evident, cel mai sigur este să băgăm imediat hainele la spălat și să dezinfectăm încălțările cu clor.

Pe lângă că #stămacasă și respectăm regulile de igienă, este foarte important să nu ne panicăm, și să ne informăm permanent, folosind doar din surse oficiale.

Hai să fim iscusiți, să nu mai fim egoiști și ignoranți! #STĂMÎNCASĂ
Aveți grijă de voi și de cei din jur! #STĂMÎNCASĂ

În concluzie, vă rog să respectați cu strictețe toate recomandările transmise de autorități, evitați locurile aglomerate, dezinfectaţi-vă mâinile de fiecare dată când este necesar în anumite situaţii, astfel încât să ne păstrăm sănătatea, acoperiți-vă gura și nasul cu cotul îndoit sau cu un șervețel atunci când tușiți sau strănutați și aruncați șervețelul imediat, spălați-vă mâinile corespunzător cu apa și săpun.

Vom trece împreună peste asta! Multă sănătate!
_______________

OUTFIT: TOP de la Bershka / JEANS de la H&M

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑