Cousins’ Wedding

Și uite-așa a trecut vara. Au trecut acele luni călduroase, cu multă veselie și împliniri, după cum am observat pe rețelele de socializare. Mulți au mers în vacanță la mare, la munte sau într-o aventură de mii de kilometri. Alții și-au unit iubirea prin taina căsătoriei.

Eu am fost la nunta verișoarei mele în vara această și sincer, atmosfera pe care am văzut-o acolo era foarte diferită de cea cu care eram obișnuită la celelalte nunți ale prietenilor mei la care am participat de-a lungul anilor. Mi-am dat seama că niciuna nu se compară cu nunta petrecută în familie (pentru mine a fost prima oara când merg la o nuntă în familie).

Și nunțile prietenilor mei au fost frumoase, însă să petrec la nunta verișoarei mele, alături de familie în care am crescut, a fost altceva. De parcă ne-am reunit după mulți ani. Am simțit că-mi retrăiesc copilăria, îmi treceau prin minte o colecție de imagini cu tot ce am petrecut la țară. Vacanța de vară, soarele puternic ce ardea câmpurile, scăldatul la gârlă, nopțile răcoroase și pline de stele, insectele ce roiau în jurul becului aprins deasupra ușii casei, pisicile ce așteptau laptele proaspăt de vacă muls de bunica, ieșirile de noapte la poarta casei, mâncatul fructelor direct din pom fără să le spălăm, porumbul fiert, proaspăt cules de la câmp, pepenele crescut în grădină, sunt multe amintiri.

Mă cuprinse un dor de nedescris, amintindu-mi de copilăria noastră.
M-am simțit foarte bine la nunta verilor mei, unde am petrecut până dimineața.

CASĂ DE PIATRĂ vă doresc, Cătălina și Andrei! Dragostea voastră să devină mai puternică pe măsură ce înaintați pe drumul vieții! Meritați doar ce e mai bun!

Și nu în ultimul rând, vă mulțumesc în special pentru că ne-am revăzut cu toții ca pe vremuri, după atâta timp!

20180728_224008-ANIMATION
Dansul mirilor ❤
20180728_225453
Cu sora mea ✨
20180728_213105
Cu iubitul
Cu iubitul

4 gânduri despre „Cousins’ Wedding

Adăugă-le pe ale tale

  1. Rochita ca rochita, dar arati minunat! Stii de ce sunt eu invidioasa pe tine? Ca tu nu o sa imbatranesti niciodata! Esti superba draga mea! Pupici

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑