Sunt în zodia Gemeni

Sunt în zodia Gemeni. Și, da, mă bucur că m-am născut sub semnul acestei zodii altfel nu aș fi avut ambiție să risc și să lupt în viață.

Deși nu cred în horoscopul zilei decât în caracteristicile fiecărei zodii, câteodată nu prea le iau în serios, dar alții da. Sunt unii care nu mă plac din cauza zodiei mele. Nu, nu mă afectează, având în vedere că am cunoscut oameni pe care îi diferențiază educația lor indiferent în ce zodii sunt născuți.

Eu am crescut primind educația de la bunica mea până la 11 ani fiindcă atunci s-a stins. Nu am uitat educația primită, dar cu trecerea anilor am făcut greșeli și mici și mari. Însă am avut grijă de mine și am știut să evit pericole prin care puteam să ajung mai rău. A trebuit să lupt și să mă corectez, am învățat multe în viață și am devenit o persoană nouă și ambițioasă, așa cum mi-am dorit să fiu.

Mă consider o fire caldă și prietenoasă deoarece mă imprietenesc ușor cu persoane POZITIVE care nu le deranjează schimbările de stări prin care trec și care mă respectă și îi respect la rândul meu. Ele știu că nu au nicio vină că dispoziția mi se schimbă de câteva zeci de ori pe zi și continuă să fie drăguți cu mine și apreciez acest lucru. Cu alte cuvinte, mă feresc de persoane care sunt prefăcute, parșive și egoiste în care nu am încredere absolut deloc și prefer să păstrez o atitudine mai distanță față de ele.

În plus, sunt genul de persoană care iartă foarte ușor (măcar așa îmi împac sufletul) chiar dacă în viața asta unii m-au facut să sufăr, dar nu uit niciodată și nu fac asta cu rea intenție. Dacă mă simt ranită, dezamăgită, atunci nu vor rămâne prea mult în preajma mea.

Mai mult, mă impresionează oamenii normali, răbdători, inteligenți și interesanți, pentru că știu ce este respectul și aprecierea, căci de astfel de personalități, eu nu mă simt dezamăgită. Mereu găsesc ceva de învățat de la ei, mă provoacă să devin mai bună în orice activitate. Întotdeauna am știut că pot să mă bazez pe ei.
Pe de altă parte, îmi propun să fac mai mult decât pot realiza. Nu mi-aș dori să sune pretențios, dar nu am răbdare să fac ceea ce nu-mi place chiar și atunci când sunt calmă, nu-mi place să stau într-un loc prea mult timp. Singura problemă este că mă plictisesc destul de repede. Însă dacă mă apuc de un lucru care chiar contează mult pentru mine, timpul nu mai contează.

Și cel mai important, iubesc libertatea și independența. Nu îmi place să fiu legată de diferite „obligații”. Când mi se sugerează să fiu mai “responsabilă”, parcă mi s-ar cere să-mi opresc respirația. Îmi place să muncesc în felul meu după propriile reguli și dorințe, să experimentez și să încerc lucruri noi. Banii nu sunt foarte importanți pentru mine, chiar dacă am traversat vremuri grele. Îi prețuiesc și îi doresc doar ca mijloc de câștigare a independenței și libertății de care am nevoie. Și de asemenea, să-mi acord timpul meu zilnic pentru toate ce-mi propun, pentru a da viață visurilor mele.

În principiu, prefer să fiu eu însămi decât să-mi irosesc timpul cu persoanele care cred în zodii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑