My Birthday Party

Anul acesta, de ziua mea de naștere pe 27 mai, aveam în gând să fac o mică petrecere la țară doar cu familia. Până în ultima clipă, iubitul meu mă întreba cum rămâne cu petrecerea așa cum mi-am propus acum câteva luni deoarece, a observat că nu mă apuc de organizare. I-am spus că nu va mai avea loc din anumite motive și a tăcut.

Cu o zi înainte de ziua mea, iubitul meu plecase la țară să monteze lumini pe tavanul terasei. Știam demult că trebuia să le pună deoarece când se lasă seara, eu nu pot să citesc pe buze pentru că nu aud și nici alte persoane nu poate face nimic pe întuneric.

În timp ce el era la țară, eu făceam curățenie generală în apartament. Spre amiază, primesc sms de la mama mea în care mă întreba ce facem. Și i-am răspuns.

Noaptea târziu, ajunge și iubitul meu acasă. Eu eram în pat să îmi relaxez spatele pentru că toată ziua am stat numai în picioare. Îmi arată pozele cu luminile și îmi povestea cum le-a pus. Și despre câtă muncă a fost. De aceea, venise foarte tarziu.

Ne-am așezat în pat, să ne odihnim. La un moment dat, gândul se îndrepta către sora mea, ea fiind însărcinată, și vroiam să știu ce mai face. Am stat de vorbă pe WhatsApp după care am lăsat-o să se relaxeze împreună cu iubitul ei la cină în restaurant.

Mai târziu, după ora 12 noaptea, deja primesc urări de ziua mea de la ea, iar din partea iubitului meu am primit un mic cadou, un card de memorie mare pentru aparat foto. Știa că îmi doream să mă filmez făcând machiaj pentru a-l publica pe online, dar nu aveam. Și m-am bucurat că l-am primit.

Înainte de culcare, am stat în pat încă cu dureri de spate și mă gândeam ce voi face în următoarea zi. Poate o să stau acasă toată ziua sau poate mă plimb cu iubitul meu și eventual să mâncăm o prăjitură.

M-am trezit târziu a doua zi și încă foarte obosită, căci în ultimele zile mă trezisem de la ora 5 sau 6 dimineața și în plus, făcusem și curățenie generală din ziua anterioară. Somnoroasă, îmi iau telefonul de lângă pat. Pe ecranul lui, văd multe mesaje cu urări din partea familiei și câțiva dintre prietenii mei. Îmi așez capul pe pernă și încep să le citesc. Cu zâmbetul pe buze, ziua devine in ceva mai specială pentru faptul că am primit cele mai frumoase urări. La un moment dat, iubitul meu intră în cameră care era deja treaz de mult și când m-a văzut cu ochii deschiși, mi-a spus din nou „La Mulți Ani” 🙂

După câteva minute de vorbă, relaxați, i-am spus că m-am gândit să mergem să ne plimbăm și să mâncăm o prăjitură, să nu stăm degeaba de ziua mea. El a zis că este ok.

Perfect! Merg să mă machiez și-mi fac bucle lejere. După care, m-am îmbrăcat frumos. Deja pregătită să ieșim, iubitul meu mi-a zis să mâncăm întâi și apoi să plecăm. Uff… chiar uitasem că nu am mâncat după ce m-am trezit, dar la cât de entuziasmată eram, nu am simțit nevoia să mănânc. În fine.

Ne-am așezat la masă. Între timp, îmi spune că a vorbit cu mama lui la telefon mai devreme care îmi transmite că mi-a trimis mie un sms. Nu am apucat să-l citesc, dar imediat mă uit. Așadar, ne roagă să mergem la țară la ea, să îi ducem apă de băut, deoarece el a uitat cu o zi înainte să-i cumpere. Evident, nu mi-a convenit. Îmi doream să mă bucur de ieșire pentru ziua mea de naștere. Oricum, el mi-a spus că o să ne întoarcem și ajungem direct la o prăjitură. Bosumflată, am acceptat știind că drumul până la țară cu mașina nu durează mai mult de 30 min.

După ce am luat apă de la Lidl, am plecat spre țară. Pe parcursul drumului, m-am tot gândit la felul lui în care are obiceiul să facă numai surprize. Îl cunosc și știu că e în stare să facă așa ceva. I-am spus asta în timp ce el conducea și mi-a schițat un zâmbet scurt, dând din cap că nu. Nu știam ce să cred.

Ajunsă la țară, prima mea vedere erau baloane colorate, agățate pe stâlpii din lemn. Apoi l-am văzut pe fratele lui, părându-mi că alerga cumva, dar am ignorat că poate mi-am imaginat eu. Intru în curte, confuză de acele baloane și de fratele lui acolo. Ba chiar mă gândeam că toate acestea poate sunt doar pentru un Bun Venit de ziua mea ca să mă bucur de moment, să stăm puțin și după aceea, vom pleca la București.

Între timp, le-am dat pupici pe obraz fratelui lui și mamei lor, apoi le-am mulțumit pentru urări. După un minut, observ că în spatele porții văd pe cineva cunoscut. Credeam că nu văd bine, dar era prietenul surorii mele care în același timp, mă filma cu telefonul. Surprinsă de moment, îmi ziceam „ce se întamplă aici?”. El niciodată nu este singur fără sora mea în vizită la noi, așa că o caut, dar nu o văd. Brusc, în spatele meu iese ea din casă filmându-mă tot cu telefonul și era împreună cu mama și cu nepotul meu. Hehe!

Nu mi-am imaginat așa ceva, totul era perfect. Nici o mașină, a fratelui iubitului meu și a prietenului surorii mele nu le-am văzut parcate în fața porții, ca de obicei. De fapt, mașinile erau parcate în alt loc după a doua casă de lângă noi, dar erau acoperite cu crengi de copaci pline de frunze doar ca să nu le văd. Bravo lor! Organizarea a fost pusă bine la punct, iar eu nici măcar nu mi-am dat seama deloc.

De cumpărături s-a ocupat tot iubitul meu, chiar înainte să ajungă la țară să monteze luminile, tocmai ca să nu rămânem pe întuneric la petrecere. Cu toate acestea, am înțeles de ce a durat atât de mult până a ajuns el acasă. Ca să nu îl prind. Până la urmă, s-a descurcat foarte bine, nu?! 🙂

Vreau să zic totuși că momentul acela a fost foarte frumos. Petrecerea surpriză pentru ziua mea organizată de iubitul meu a fost cea mai frumoasă poveste și m-am bucurat enorm. Familia, muzica, grătar, tortul și sentimentul de bucurie au fost cele mai importante momente pe care le-am petrecut de ziua mea și care o să mi le amintesc mereu cu drag.

34645991_2137195719630202_8925274647650369536_o
IMG-20180528-WA0009-paint
20180607_224259

Un gând despre „My Birthday Party

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑