Beauty

Anii trec… frumusetea dispare…

Timpul trece, iar peste puțin timp, adică pe 27 Mai, împlinesc 31 de ani. Aproape că nu îmi vine să cred că am trecut de treizeci de ani. Nu mă simt „bătrână”, doar că pur și simplu, nu am realizat cât de repede trece viața pe lângă mine. Uneori parcă simt că nu am trăit-o cu adevărat, că trăiesc după un program strict, pentru că trebuie, dar știu că am luptat din greu să fac multe lucruri minunate în anii ce au trecut. Am fost stresată din anumite cauze și uneori îmi simțeam sufletul obosit, am avut eșecuri din care m-am ridicat de multe ori, am plâns pentru a mă descărca din cauza momentelor tensionate, dar cu toate acestea, viața a fost destul de dură, încât am învățat cateva lecții importante pe care totuși le-am depășit, cu greu, însă știu că le-am trecut cu bine. Acum pot spune că mă consider o fată aproape împlinită pentru faptul că am muncit mult pentru visele mele și pentru familia mea.

Se pare că în urma acestor ani care au trecut, conștientizez că nu prea am avut multă grijă de mine, să am o piele îngrijită și sănătoasă, să-mi prețuiesc corpul. Căci în ultima perioadă am observat câteva schimbări la mine. Am slăbit puțin din cauza senzației de oboseală și a lipsei de energiei, am celulită pe coapse pentru că nu am făcut sport de vreo 3 ani și nu reușesc să-mi fac mai mult timp pentru a mă putea ocupa de mine. Când vine vorba de sarcinile numeroase de la job și de acasă, cu cumpărăturile și de gospodărie, nu mă mai gândesc la mine. Și astfel, corpul meu nu mai are energie. Îmi doresc ca anul acesta să fac câteva schimbări oricât ar trebui să mă străduiesc. Aș vrea să mă îngrijesc, să fiu atentă cu mine. Mă rog! Nici nu mă îngrijorez, dar totuși vreau să am grijă de mine. M-am gândit la un moment dat să mă antrenez acasă, deoarece să merg la sală nu am timp. Bine că am ceva experiență din trecut, pe când mergeam la sală.

De asemenea, tenul, în primul rând, de el sunt mai preocupată. De fiecare dată când mă spăl pe față sau când mă machiez, mă uit în oglindă. Și găsesc pori mici în jurul nasului, coșuri pentru că îmi pun mâna pe față atunci când mă stresez și nu încetez nici o clipă să mă potolesc, linii fine în jurul gurii atunci când zâmbesc, iar pe frunte atunci când mă încrunt din cauza soarelui puternic. Nici nu știu cum pot scăpa de ele. Evident, am încercat câteva creme pentru coșuri dar nici una nu m-a ajutat. Am fost la dermatologie și am rămas surprinsă la cât de costisitoare erau produsele. Între timp, m-am gândit să caut pe internet câteva remedii naturale pentru a realiza măști, care să mă ajute la închiderea porilor dar și la eliminarea coșurilor. Că poate au efect, și care pe deasupra sunt preparate natural. Ei bine, am adunat informațiile pentru a prepara măști bazate pe miere, bicarbonat de sodiu și ceai de mușețel. După luni de zile de tratament săptămânal cu măști aplicate pe față (uneori am mai neglijat „ședința” pentru că eram frântă), am observat cum dispar încet-încet coșurile, deși mai lucrez la ele, iar cu porii mă mai confrunt, dar sper cu timpul să dispară. În general, am și tenul uscat din cauza lipsei de apă, pentru că nu pot să beau tot timpul, însă, spre uimirea mea, măștile naturiste mi-au redat finețea pielii și într-adevăr am simțit o stare de prospețime și răcoare. Pe lângă tratament, mai aplic după aceea, o cremă hidratantă de la BIODERMA Hydrabio și recunosc că sunt mulțumită de ea, încât, de un an și jumătate o folosesc.

Până acum totul e bine, dar adevărul este că mă gândesc la un singur lucru. Mi-aș dori o cremă care să conțină remedii pentru toate problemele tenului – pori, linii fine, coșurile și cearcănele pe care le am, și desigur care să ofere o hidratare profundă. Îmi propusem așa că atunci când nu am chef de nimic, să-mi aplic pe față cremă specială, iar, când am energie, să folosesc măști naturale.

De aceea, în ultima perioadă, sunt indecisă între două produse pe care le-am tot văzut pe rețele sociale și anume Vichy Slow Âge și Fillerina.

Și am citit despre ele. Deci, scrie că Vichy Slow Âge ajută la corectarea linii fine și lipsa elasticității care hidratează și luminează tenul, iar Fillerina este un tratament cu acid hialuronic ce poate fi utilizat acasă, acest produs ajută și la îmbunătățirea ridurilor și liniilor de expresie, și o hidratare intensă. Așa că, nu știu pe care dintre ele să o aleg pentru că ambele se potrivesc tenului meu conform specificațiilor de mai sus.

Voi le-ați încercat? Pe care mi-o recomandați?

Reclame

Categorii:Beauty

Etichetat ca:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.