Cum a fost best off-ul meu din 2017

Azi este ultima zi de ianuarie iar eu nu prea v-am împărtășit până acum best off-ul meu din 2017.

Deci, anul ce a trecut, a fost unul cu sentimente amestecate: fericire și tristețe, un ”tot” pe care nu îl pot descrie.
Așadar, după cum vă povesteam într-o postare, primul lucru împortant din 2017 a fost acela de a-mi îndeplini visul de a face o petrecere a zilei mele de naștere alături de invitații mei preferați. Împlineam 30 de ani și nu îmi venea să cred, căci a fost prima mea petrecere și eram în culmea fericirii să-mi văd visul împlinit. Și asta mulțumită acelor persoane care m-au ajutat, colegelor mele de la Ghidul Miresei, și nu în ultimul rând, Marian. Nu o sa uit vreodată acea zi frumoasă și sper din suflet să nu fie ultima petrecere adevarată. Partea tristă este că nu a ajuns și acea persoană care speram să ajungă: tata.
Oricum, familia mea pe care o iubesc atât de mult a fost prezentă încât a suplinit cu adevărat lipsa tatălui meu și asta a însemnat mult pentru mine.

Știți că mi-am cumpărat apartamentul… Aceasta s-a întâmplat în vara lui 2016, dar m-am mutat abia în toamna anului 2017. Într-adevar, trecuse un an, dar a fost nevoie de timp să mobilăm apartamentul. În ziua în care am decis împreună cu Marian să ne mutăm, a fost greu momentul. Nu prea voiam să mă mut, deoarece stăteam lângă ai mei, mama mea și nepotul meu. Când a trebuit să plec de lângă ei, cu inima îndoită, am plâns în fiecare zi, fără să fiu văzută. Pentru că ei sunt persoane împortante în viața mea.
Odată mutată la noul apartament, mi-am promis că voi fi mereu alături de mama și de nepotul meu, chiar dacă sunt departe de ei cu locuința, eu tot le voi fi aproape. Și, așa am făcut. Nu e ușor să te înteresezi ce mai fac cei dragi mai ales când nu auzi și nu ai cum să dai un telefon, să-ți dai seama după voce dacă sunt triști, așa cum face un auzitor. Iar mama – am eu împresia – nu prea îmi spune sincer prin mesaj doar ca să nu îmi fac griji. De aceea, mă duc personal să îi văd chiar și după job și uneori în weekend, numai să fiu sigură că sunt bine, cu adevărat. Pe de altă parte, după 4 luni de când m-am mutat, am acceptat această situație, că nu ii pot vedea mereu și că tot ce pot să fac e să sper că familia mea e bine mereu.
Bineînțeles, că sunt și bucuroasă că locuiesc într-un apartament după mulți ani în care mi l-am dorit, iar Marian m-a ajutat mult, dar deseori le simt lipsa alor mei. Eu sunt o luptătoare, și cred cu adevărat că întotdeauna va fi bine.

În plus, am avut și alte momente grele în care am trecut prin situații dificile, însă colegele mele de serviciu m-au ajutat cu adevărat, lucru pe care n-am sa îl uit niciodată.

Anul 2017 a fost cu bune, cu rele, cu surprize plăcute și neplăcute.
Sper ca anul acesta să fie unul pozitiv, cât mai bun, cu multe împliniri, cu cât mai puțină tristețe și să rămân în continuare luptătoare și cu credința în Dumnezeu. 🙂

2 gânduri despre „Cum a fost best off-ul meu din 2017

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑