Castigi bani din publicitate, instaland aplicatia Mobzoid, pe telefonul tau mobil

Cu totii avem pe telefoanele mobile o serie de aplicatii, iar pe unele nu le folosim mai deloc. Cu toate ca incarca memoria telefonului, nu ne recompenseaza cu nimic. Vestea buna este ca a aparut aplicatia ce ne plateste pentru ca am descarcat-o! Exista asa ceva? Da!!! Este o aplicatie GRATUITA de publicitate ce ne recompenseaza in urma fiecarui apel sau mesaj primit (vedem o reclama cand telefonul suna, sarim peste ea si preluam apelul). Putem aduna astfel intr-o saptamana intre 5-25 mobcoinzi (echivalentul a 5-25 euro, in sistem de vouchere cu care putem achita produse/servicii la comerciantii care accepta acest sistem de plata).

In plus: daca recomandam unui prieten aplicatia si o descarca si el, primim 0.50 euro, cu ZERO investitie! Sa presupunem ca recomandam la 10 persoane si acestea isi descarca aplicatia. Iata cum am castigat 0.50×10=5 euro! (toti cei care s-au inscris, au descarcat aplicatia si au fost verificati de companie ca fiind activi). Dar putem recomanda la oricate persoane dorim, iar veniturile cresc.

Cand ajungi sa ai o echipa mare, poti castiga 800-900€ lunar doar din inscrieri GRATUITE.

Exista si posibilitatea de a ne face noi insine reclama (vindem, cumparam, inchiriem, prestam un serviciu etc.), cu 6000 vizualizari REALE, cu doar 75 euro!! Cine n-ar vrea ca reclama lui sa fie atat de vizualizata?

Vrem mai mult? Avem ocazia sa achizitionam un pachet de 505 euro cu mult mai multe vizualizari. Daca am platit publicitate de 505 euro, compania ne recompenseaza prin inscrierea intr-o matrice care ne conduce GARANTAT la castigarea unui AUTOTURISM! De necrezut, nu? Totusi, foarte adevarat!

Sa revenim la pachetul de 75 euro! Daca inscrii un direct care achita 75 euro, primesti 15 euro. Sau daca achita 175 euro primesti 30 euro, sau 505 euro si primesti 50 euro.

Dar ce este cu aceasta companie? Compania se numeste MOBZOID, iar aplicatia cu acelasi nume poate fi descarcata din Magazin play si din App Store. Se face un cont GRATUIT (cu email si parola), folosind linkul de inscriere primit de la persoana ce ne-a vorbit despre aplicatie. Apoi putem spune prietenilor sa faca si ei acelasi lucru pentru a ne bucura impreuna de bani, vacante si publicitate.

Posibilitatile sunt nelimitate si sa descarcati aceasta aplicatie chiar va costa… ZERO!

Merita oare?

Pe scurt:
1. Inscrie-te GRATUIT, folosind linkul www.mobzoid.com/Register/17509
(retine emailul si parola folosite)
2. Descarca aplicatia Mobzoid din Magazin Play sau App Store.
3. Logheaza-te in aplicatie cu emailul si parola folosite la crearea contului, pe site (la pasul 1)
4. Intra la ”Contul meu” si completeaza-ti Profilul (chestionarul).
5. Recomanda prietenilor aplicatia si linkul tau.

Daca doresti unul dintre pachetele de publicitate, le poti plati cu cardul sau prin transfer bancar.

3 gânduri despre „Castigi bani din publicitate, instaland aplicatia Mobzoid, pe telefonul tau mobil

  1. Buna, Dina. Mobcoinzi nu se transfera, ci le folosesti in sistem de vouchere cu care poti achita produse/servicii la comerciantii care accepta acest sistem de plata (pe aplicatia Mobzoid vei vedea iconul FREE STUFF). Cu aceste reclame, poti aduna astfel intr-o saptamana intre 5-25 mobcoinzi. Iar banii vei primi atunci cand inscrii persoane.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.