Vreau să mă regăsesc

În urmă cu 6 ani, mă gândeam cel mai mult la mine, aveam grijă să mă aranjez în fiecare zi, aveam timp să fac lucrurile care îmi plac și aveam mereu puterea să zâmbesc când am avut momente grele, dar acum realizez că nu mai sunt la fel.

Într-o seară, după ce am ieșit de la duș, pășeam spre dormitor, fără putere, însă liniștită. Mă pregăteam să mă îmbrac în pijama după care m-am apropiat în fața oglinzii să mă dau cu cremă hidratantă pe față. Am început să mă uit cu mai multă atenție în ochii mei și apoi privindu-mi fiecare latură a chipului meu, mi-am dat seama cât de mult am obosit. Pentru că mi-am depus eforturile în primul rând job-ului meu, ca să-mi pot trăi viața așa cum mi-o doream. În acele momente, am avut zile bune și rele, am avut stări de stres, am plâns, am mers înainte, am crezut în mine, am luptat ca să îmi îndeplinesc toate dorințele și nu am renunțat vreodată. Cu toate acestea, după atâția ani în care am muncit mult ca toate lucruile să iasă bine, am uitat de mine și mi-am ignorat sufletul.

Am 29 de ani și 10 luni. Mai am doar 2 luni până când fac 30 de ani. În acei ani, am reușit de fiecare dată să prind puține zile libere ca să îndeplinesc câteva din visurile mele și încă mai am de îndeplinit, deoarece pe acestea le-am amânat din cauza timpului meu ocupat. Până acum nu am putut să îmi iau mai mult de o săptămână vacanță. Mi-aș fi dorit o lună, ca să mă regăsesc pe mine însămi și să mă încarc cu energie. Zilele libere pe care le-am luat de fiecare dată, au fost doar când trebuiau rezolvate urgent anumite probleme sau când am fost la serbările nepotului meu, când am fost la cursul de self make-up, când trebuia să merg la filmări etc. Dar timp doar pentru mine nu aveam. Mă preocupau mereu problemele sau realizarea dorințelor, decât să mă gândesc în primul rând la mine.

De fiecare dată, seara, chiar și târziu, îmi dedic câteva ore familiei mele și iubitului meu, ca să nu simtă că îi neglijez deoarece îi iubesc prea mult. Însă, totuși simt că mi-aș dori foarte tare să am un moment de singurătate, să mă izolez, să nu mă mai gândesc la nimic, să-mi închid ochii, să mă caut și să simt cine sunt.

Pentru că vreau să mă regăsesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑